Organiseren had in het Nederlandse woordenboek gemakkelijk omschreven kunnen staan als USAG Matrix. USAG heeft met de lijn Matrix namelijk een bedrijfswageninrichting ontwikkeld die, met een groot tal van variaties, overzichtelijkheid creëren voor iedereen tot een minimale inspanning beperkt.

 

Organiseren met USAG Matrix is eenvoudig door de duidelijke en overzichtelijke catalogus, de eenheid in maten, het stevige ladesysteem met ruime vakindeling, de moderne vormgeving en frisse kleurstelling. Praktisch werken met een stijlvol design levert gegarandeerd tijdwinst en hogere productiviteit op door gebruiksgemak.

USAG heeft met het ontwikkelen rekening gehouden met de kosten die u als bedrijf uit wilt sparen. De bedrijfswageninrichting is daarom scherp geprijsd, maar levert niet in wat betreft kwaliteit. USAG geeft op de bedrijfsinrichting USAG Matrix maar liefst levenslange vervangingsgarantie op fabricagefouten!

Tevens kan USAG Matrix uitstekend worden gebruikt als werkplaatsinrichting. De stevige kastjes met dito laden in diverse formaten, zijn voorzien van slot. Met de in diverse afmetingen verkrijgbare vakindeling zijn deze ladeblokken een aanwinst voor uw werkplaats. Alle materialen, zoals bouten, moeren, zekeringen, kabelschoentjes, parkers, boren, lampen etc kunnen op een overzichtelijke manier opgeborgen worden en door de afsluitbaarheid van de kastjes alléén bestemd voor degene die werkt met deze producten.

Natuurlijk kan Whole Trading Holland niet alleen zorg dragen voor de levering van de lege kastjes, maar daarnaast ook nog eens het complete assortiment aanbieden van verbruiksmaterialen voor de werkplaats, zodat ú als klant slechts één leverancier nodig heeft met een compleet aanbod. Whole Trading Holland heeft de mogelijkheid de lade-indeling te voorzien van barcodestickers met productinformatie waardoor het opnemen van een order tot een kleinigheid wordt teruggebracht. Geen tijdsverlies meer door ellenlange verkoopgesprekken. Vóóraf wordt de afspraak gemaakt wat de minimum voorraad van een product moet zijn. Whole Trading Holland vult het aan voor u. Zó simpel kan het zijn!

Wij informeren u graag over ons systeem. Stuur daarom een email of neem telefonisch contact op.