Zeca is ongeveer 60 jaar geleden opgestart als een fabrikant van accessoires en onderdelen voor motorvoertuigen. In de ie jaren heeft Zeca veel gereedschappen ontwikkeld voor de automonteur en werd bekend in Italië, maar ook daarbuiten.

In de jaren 70 introduceerde Zeca de “Rotozeca”, een automatisch oprolsysteem inclusief lamp. Heden ten dage heeft Zeca ongeveer 20 categorieën met automatische haspels, met een totaal van ongeveer 2500 modellen!

                                                       

De vele belangrijke investeringen die Zeca in de eerste 30 jaren heeft gedaan leidde in 1997 tot de verhuizing naar een nieuw bedrijfspand met een oppervlak van 7500 m² met een productiehal van 3000 m². In 2007 is daar nog eens 3000 m² bijgekomen.

In deze totale ruimte van ongeveer 14.500 m² werkt Zeca met 50 medewerkers aan hun professionele product met een enorm hoge kwaliteitsstandaard, wat door meer dan 50 buitendienstmedewerkers in de markt wordt gezet.

Dankzij de vele investeringen op het gebied van research, en het perfect geïnformeerd zijn wat betreft de vraag in de markt is het voor Zeca mogelijk een veilig product aan te bieden wat de professional ondersteund in zijn werkzaamheden.