Remmo Niezen wordt steeds bekender als driftkampioen. Deze showsport is in Duitsland en Amerika uitermate populair. In Nederland begint het te komen. Whole Trading Holland is er al weer een paar jaar bij om Remmo te ondersteunen. Remmo heeft standaard een USAG gereedschapswagen bij zich voor eventueel sleutelwerk, en gebruikt als smering uiteraard Bardahl olie. Kijk op Remmo’s site en oordeel zelf over zijn spectaculaire wagenbeheersing!

 

 

Dit jaarlijks terug kerende groots opgezette evenement wordt al enkele jaren door Whole Trading Holland gesponsord. Elk jaar met Pinksteren een gegarandeerd leuk weekend, ook voor de kinderen! De Foute Cross organisatie werkt met door Whole Trading Holland geleverde producten van o.a. USAG, DeWalt en Bardahl.

 

Het Foute Cross weekend was weer een geweldig en gezellig succes! Ondanks de barre weersomstandigheden hebben veel teams zich met volle overgave in de races en de modder gestort. De vele toeschouwers die toch zijn gekomen ontbrak het aan niets. Heren coureurs, bedankt voor jullie inzet!