Daken S.p.A.

Wat is Daken S.p.A. ?

Daken S.p.A. is het resultaat van een zakelijk project dat in 1989 is gestart met een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van plastic accessoires voor bedrijfsvoertuigen en bestelwagens. Om de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken, ontwikkelen we vanaf de projectfase innovatieve producten die worden gekenmerkt door functionaliteit en design “Made in Italy”. We besteden veel aandacht aan de marktbehoeften om producten met een hoge toegevoegde waarde te bieden. Met competentie en teamwork streven we naar het ontwikkelen van innovatieve producten die worden gekenmerkt door kwaliteit, efficiëntie, innovatie en design. Tegenwoordig is Daken een bekend en concurrerend bedrijf dat actief is in 60 landen van de wereld.

Bestelwagen Sloten:

Sloten van Daken zijn gemaakt van resistente materialen door middel van innovatieve technologieën. Ze beschermen de bestelwagen van het voertuig tegen inbraak en diefstal. Deze bestelwagenvergrendelingen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen die goederen of waardevolle gereedschappen vervoeren die gedwongen worden de bestelwagen onbeheerd achter te laten. Ze maken het mogelijk om snel en veilig te laden en te lossen.

Blackstone Sloten:

Blackstone is het nieuwe roestvrijstalen bestelwagenslot dat wordt gekenmerkt door een innovatief en elegant ontwerp. Het beschermt de bestelwagen van uw voertuig tegen inbraak en diefstal. Eenvoudig te installeren, gemaakt van roestvrij staal en heeft een stevige en robuuste schaal. Het is bedoeld voor degenen die hun busje snel moeten openen en sluiten, waarbij ze hun handen constant vrij moeten houden. Verkrijgbaar in gelijksluitende sets van twee of drie sloten voor installatie op achter- en zijdeuren.

Het is geschikt voor alle Van-modellen, 100% gemaakt van roestvrij staal, gekenmerkt door een innovatief ontwerp en gemakkelijk te gebruiken en te installeren. De roestvrijstalen schaal met hoge weerstand is ontworpen om bestand te zijn tegen water, stof en corrosie bij hoge en lage temperaturen. Hij kan zowel op de achterdeur als op de zijdeur worden gemonteerd. Blackstone is verkrijgbaar in twee versies:

SLAM: Blackstone wordt automatisch geactiveerd wanneer de deuren sluiten.

COMBO: Met deze versie kan de automatische activering van het slot worden uitgeschakeld om het laden en lossen te vergemakkelijken.